Alvityl Weerstand Siroop 240ml Nf

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De formule bevat een combinatie van 4 actieve ingrediënten: echinacea, propolis Vitamine D en vitamine C:Echinacea: : zijn plantenextracten die ondersteunen het immuunsysteem.Propolis: : stof die door bijen wordt gebruikt om de korf te reinigenVitamine D helpt de natuurlijke afweer van volwassenen en kinderen te versterken Vitamine C : zit vooral in groenten en fruit en is noodzakelijk voor het afweermechanisme van het lichaam

Gebruik

Hoe wordt Alvityl® Defenses Siroop gebruikt ?

  • Kinderen jonger dan 6 jaar: 1 maatlepel (5 ml), 2 keer per dag.
  • Kinderen ouder dan 6 jaar: 2 maatlepels (10 ml), 2 keer per dag.
  • Adolescenten vanaf 12 jaar, volwassenen: 3 maatlepels (15 ml), 2 keer per dag.

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet.Dient te worden gebruikt als onderdeel van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Schud het flesje voor gebruik.

Aanbevolen kuur van 3 weken. Herhaal de behandeling indien nodig. Mag in elk seizoen worden genomen. Neem het product niet meer dan 8 weken na elkaar. Bewaar het product koel eenmaal geopend en gebruik het bij voorkeur binnen de maand.

Details
CNK3832516
FabrikantenUrgo
MerkenAlvityl
Breedte63 mm
Lengte161 mm
Diepte60 mm