Bepanthen Tattoo Wasgel 200ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een nieuwe tattoo laten zetten is een spannend moment. Je wilt natuurlijk het beste resultaat. Om die mooie tattoo te behouden, is zeer specieke zorg van jouw huid belangrijk.

Daarom werd Bepanthen®Tattoo – Wasgel speciaal ontwikkeld: een zeer zachte wasgel geformuleerd om je net getatoeëerde huid dagelijks te reinigen, te kalmeren en het huidherstel te ondersteunen. De natuurlijke lipiden beschermen de huid tegen uitdrogen.

De wasgel kan in alle veiligheidgebruikt worden dankzij zijn zeepvrije en niet-geparfumeerde formule met een huidvriendelijke pH en +90% van natuurlijke ingrediënten. Dermatologisch getest op een getatoeëerde huid.

Zodra je bij de tattoo-artiest weggaat, zal je tatoeage ingepakt zijn. Hij zal je vertellen wanneer je je tattoo uit het folie kan halen. Volg daarna de volgende stappen:

  • Was de tattoo minimaal 2 keer per dag met lauw water en Bepanthen®Tattoo - Wasgel
  • Laat de tatoo met rust zodat de oppervlakkige huid zich kan sluiten
  • Vermijd minimaal 15 dagen contact met zeewater, zwembad en zon
  • Maak de tattoo niet schoon met alcohol
  • Laat de korstjes zo lang mogelijk zitten en wacht
Gebruik

Maak je tattoo liefst 2 keer per dag nat met water, breng Bepanthen®Tattoo - Wasgel zachtjes aan en spoel grondig af. Dep je tattoo voorzichtig droog met een schone droge doek en smeer daarna een dun laagje Bepanthen®Tattoo – Nazorgzalf op je tattoo.

Indicatie

Wasgel voor tattoo.

Details
CNK4490835
FabrikantenBayer
MerkenBepanthen